HOE WERK IK

Omdat ieder mens anders is en ieder zijn eigen verhaal en verlangen heeft, stem ik af op wat jij nodig hebt. In de afgelopen 20 jaar heb ik mij geschoold in diverse methodes. Dat geeft mij meerdere invalshoeken om met je te werken en je te helpen de eigen regie weer te kunnen oppakken waardoor je beter opgewassen voelt tegen de dagelijkse uitdagingen in je leven.

Eerst gaan we samen onderzoeken naar wat je verlangens en doelen zijn. Wat je wil bereiken of waar je nu precies last van hebt. Er zijn verschillende aanvliegroutes om je vraag te behandelen. Ik bespreek vooraf met je wat we kunnen doen. Massage- of hypnotherapie, visualisaties, familieopstellingen (met vloerankers of op tafel) of  ontspannings-/ademhalingsoefeningen en soms is alleen een gesprek voldoende.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Samen stellen we vast hoe en waar we mee gaan werken. De sessies bestaan uit een voorgesprek, de behandeling en een kort nagesprek waarin jou ervaringen worden besproken. Soms krijg je ook een oefening mee.