Wie ben ik

Hanneke – Gids voor lichaam en geest.

Mensen ondersteunen in hun eigen ontdekkingsreis is mijn passie. Hen motiveren om hun eigen kracht te (her)ontdekken en te ervaren wat hun kwaliteiten zijn. Want iedereen verdient de kans zich te ontwikkelen tot zijn eigen Ik.

Mijn naam is Hanneke van der Keijl (1963). Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik in 2001 aan mijn tweede carrière begonnen met een eigen praktijk. Hier behandel ik zowel volwassenen als kinderen.

Ik was altijd al gefascineerd door mensen en wat hen motiveert en beweegt. Door diverse opleidingen en scholingen heb ik daar veel kennis over opgedaan. Maar ook mijn eigen ontdekkingsreis heeft veel inzichten gegeven. Dit alles zet ik graag in om je te helpen bij vragen die jou bezig houden zoals:

  • Hoe kom ik weer lekker in mijn vel te zitten.
  • Hoe vind ik mijn eigen pad.
  • Hoe krijg ik mijn vreugde en energie terug.
  • Hoe vind ik mezelf weer.

Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Ik ga er daarbij vanuit dat we hier op aarde zijn om te leren. Elke dag weer. In mijn ogen maak je dan ook geen fouten maar doe je ervaring op. Er is dus geen goed of fout maar alleen wat er voor jou op dit moment speelt en welke lessen je mag leren. Verder vind ik het belangrijk om met beide voeten op de grond te blijven staan. Je leeft ten slotte in de dagelijkse werkelijkheid.

Opleidingen en certificeringen
Ik heb de 4 jarige massage opleiding gevolgd bij Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht (2002). In 2016 heb ik mijn certificering Medische Basiskennis weer behaald. Daarnaast heb ik diverse masterclasses en bij- en nascholingen gevolgd om mijn kennis en werkterrein te verdiepen en te verbreden. Om bij te blijven laat ik uiteraard ook mijzelf regelmatig door andere professionals masseren.