WIE BEN IK

Hanneke van der KeijlMensen ondersteunen in hun eigen ontdekkingsreis is mijn passie. Hen motiveren om hun eigen kracht te (her)ontdekken en te ervaren wat hun kwaliteiten zijn. Want iedereen verdient de kans zich te ontwikkelen tot zijn eigen Ik.

Mijn naam is Hanneke van der Keijl (1963). Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik in 2001 aan mijn tweede carrière begonnen met een eigen praktijk. Hier behandel ik zowel volwassenen als kinderen.

Ik was altijd al gefascineerd door mensen en wat hen motiveert en beweegt. Door diverse opleidingen en scholingen heb ik daar veel kennis over opgedaan. Maar ook mijn eigen ontdekkingsreis heeft veel inzichten gegeven. Dit alles zet ik graag in om je te helpen bij vragen die jou bezig houden zoals:

  • Hoe kom ik weer lekker in mijn vel te zitten.
  • Hoe vind ik mijn eigen pad.
  • Hoe krijg ik mijn vreugde en energie terug.
  • hoe verwerk ik gebeurtenissen uit mijn verleden

Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Ik ga er daarbij vanuit dat we hier op aarde zijn om te leren. Elke dag weer. In mijn ogen maak je dan ook geen fouten maar doe je ervaring op. Er is dus geen goed of fout maar alleen wat er voor jou op dit moment speelt en welke lessen je mag leren. Verder vind ik het belangrijk om met beide voeten op de grond te blijven staan. Je leeft ten slotte in de dagelijkse werkelijkheid.

Opleidingen en certificeringen
Ik heb de HBO-opleiding massagetherapie gevolgd bij Holos Academie  in Utrecht (2002).  Daarnaast heb ik de HBO- opleiding Psychosociale/Hypnotherapie bij Hypnos gevolgd. Ook heb ik mijn medische- en pyschosociale basiskennis (plato-eisen MBK en PsBk) gehaald en volg jaarlijks diverse masterclasses en bij- en nascholingen om mijn kennis en werkterrein te verdiepen en te verbreden.

Natuurlijk ga ik nog regelmatig naar collega’s voor een sessie. Ik ervaar dan ook weer hoe het is om als client in een sessie te zitten.

Op grond van mijn opleidingen ben ik toegelaten bij de beroepsverenigingen LVNT en NBVH. Ook ben ik geregistreerd bij het register voor complementaire zorg RBCZ.

Zie ook overzicht van tarieven.