HOOGSENSITIVITEIT (HSP)

Hooggevoeligheid OF hoogsensitiviteit (HSP) kan je leven sterk beïnvloeden. Ik geloof dat er ook veel kwaliteiten verbonden zijn aan je hooggevoeligheid. Die ontdekken en erkennen is een manier om je talenten te ontdekken.

Het blijkt dat hooggevoelige mensen sterker geprikkeld worden dan anderen. Hoogsensitiviteit Hoogsensitief Dat kan sterk van invloed zijn op je werk, je persoonlijke leven en je relaties. Je wordt dan zo in beslag genomen door alles om je heen dat er vaak weinig ruimte over blijft voor jezelf. De grootste uitdaging is om alles wat je oppikt vervolgens los te laten.

Ben je hoogsensitief (HSP) en zoek je hoe je hiermee om kunt gaan? Wellicht kan ik je daarbij helpen. Hoog sensitiviteit kan een enorme uitdaging zijn in werk, relaties en vriendschappen. Je kun leren hoe je meer rust kunt creëren, hoe je je kwaliteiten juist kunt inzetten en wat je kunt doen als iets je toch uit balans gooit.

Is je kind hoogsensitief dan vraagt dat ook veel van je als ouder. Ik kan je helpen om je kind beter te begrijpen en te begeleiden.

Ben jij hoogsensitief? doe de test.

Bel of mail voor een afspraak