HOE WERK IK

Stress en je niet meer kunnen ontspannen is een veel voorkomende klacht van mensen die bij mij komen. Symptomen zijn  vaak slecht slapen, prikkelbaar, piekeren en vermoeidheid. Ik kan je helpen weer je ontspannen te voelen, je rust  te vinden zodat je het leven weer aankan. Hier vind je een video wat langdurige stress met je kan doen https://www.youtube.com/watch?v=fMpbQv2UX8I&t=67s 

Die stress kan veel oorzaken hebben en omdat ieder mens anders is en ieder zijn eigen verhaal en verlangen heeft, stem ik de behandeling af op wat jij nodig hebt. In de afgelopen 20 jaar heb ik mij geschoold in diverse methodes. Dat geeft mij meerdere invalshoeken om met je te werken en je te helpen de eigen regie weer te kunnen oppakken waardoor je beter opgewassen voelt tegen de dagelijkse uitdagingen in je leven.Ontspannen op tafel

Eerst gaan we samen onderzoeken naar wat je verlangens en doelen zijn. Wat je wil bereiken en waar heb je nu precies last van. Tijdens deze intake noteer ik je gegevens en je hulpvraag. Meestel zijn er verschillende aanvliegroutes om je vraag te behandelen. Ik bespreek vooraf met je wat we kunnen doen. Massage– of hypnotherapie, visualisaties, familieopstellingen (met vloerankers of op tafel) of  ontspannings-/ademhalingsoefeningen en soms is en een gesprek voldoende.

 

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Samen stellen we vast hoe en waar we mee gaan werken. De sessies bestaan uit een voorgesprek, de behandeling en een kort nagesprek waarin jou ervaringen worden besproken. Soms krijg je ook een oefening mee.

Bel of mail voor een afspraak