Klanten vertellen

Je hebt me weer op een positieve manier te pakken gehad. Heb regelmatig de tranen kunnen laten vloeien, het wordt daardoor weer wat lichter in mijn hoofd. Verder wordt het nog een zoektocht naar alles in me, maar dat zal met jouw hulp ook allemaal wel boven komen. Het zat en zit voor mijn gevoel nog steeds achter slot en grendel weggestopt, heb de sleutel zelf verstopt, maar kan hem even niet vinden.

===============

Ik leer en voel me altijd weer beter, als ik bij je geweest ben. Zowel door de verschillende manieren van massages, als (zeer belangrijk voor mij) het praten met je. Ben er nog lang niet en heb nog heel veel te leren, maar het voelt iedere keer opnieuw als een heerlijk uitje, als ik weer een afspraak bij je heb.

Dus mijn conclusie: een sessie bij Hanneke is een echte aanrader!!!

===============

“Je helpt me wanneer ik door gebeurtenissen in mijn leven uit balans ben geraakt en niet in staat ben om daar op eigen kracht uit te komen. Door de sessies help je mij bij mijn zoektocht naar de oorsprong van het probleem en mogelijke oplossingen. Het belangrijkste daarbij is dat je me weer in verbinding brengt met mijn lichaam en mijn hart. Want daar zit de pijn en daar begint altijd de oplossing. Vanuit daar kom ik in balans en kan ik stevig staan en leven en werken vanuit het hart. Dan kan ik de hele wereld weer aan en heb ik veel plezier. Totdat een volgende gebeurtenis mij weer aan het wankelen brengt. Ik vind dan dat ik het zelf moet kunnen oplossen en schakel je hulp in eerste instantie niet in. Inmiddels weet ik beter. Ik kan het niet alleen en dat is geen zwakte. Het is fijn dat ik je dan kan bellen en dat je voor me klaarstaat voor een nieuwe zoektocht naar de kern van het probleem en daarmee de oplossing.”

=================

“Eerst wil ik je bedanken voor de afgelopen 2 sessies met familieopstellingen. Deze hebben mij erg geholpen om inzicht te krijgen in familiepatronen en de wijze waarop deze mij hebben gevormd, mijn handelen bepalen en de relatie met mijn dierbaren beïnvloeden. Door de opstellingen heb ik nieuwe inzichten gekregen en zijn voor mij belangrijke zaken letterlijk uitgesproken. Dit helpt mij zelf om stevig in mijn kracht te staan en heeft tot positieve veranderingen geleid in mijn gezin en familie. Hierdoor is de onderlinge band versterkt, worden lastige onderwerpen bespreekbaar en worden patronen doorbroken.”

===================

“Ik wil het zo omschrijven, massagetherapie zorgt er voor mij voor dat zowel mijn gevoels- als mijn rationele kant van mijn lijf met elkaar in balans zijn”. Ben ik te druk dan kan het wel eens zo zijn dat bij mij de rationele kant de boventoon gaat voeren. Ik word dan knorrig en kortaf voor mijn omgeving. En heb zelf het gevoel dat ik dan hard moet werken om de dingen voor elkaar te krijgen.

Andersom kan het zo zijn dat je in extreme situaties terecht kan komen zoals bij overlijden of een andere levensbepalende gebeurtenis.  Emoties kunnen dan wel erg de boventoon gaan voeren en dan is het fijn om deze emoties in een juist perspectief te plaatsen.
Gek genoeg heeft massagetherapie mij hier erg bij geholpen.

=====================

“Wat doet jouw massagetherapie voor mij. Best moeilijk om onder woorden te brengen.

  • Een spiegel. Je laat mij mijn blinde vlekken zien op een respectvolle manier.
  • Je trekt mij naar mijn gevoel en helpt me om meer te aarden. Hierdoor krijg ik vaak meer ruimte en voel ik me lekkerder. Ik kom meer in mijn hele lichaam te zitten.
  • Ik ben blij met iemand die niet meepraat, maar zegt wat ze ziet en dit onder woorden brengt. Ik krijg voldoende ruimte om te voelen of dit daadwerkelijk klopt met wat er bij mij van binnen leeft.”

==================

Door het invoelend vermogen kan Hanneke precies geven waar ik behoefte aan heb maar kan ze ook de dingen naar boven halen waar ik mee zit.

Door de sessies kan ik weer meer mezelf voelen. Even uit de drukte en tijd voor mezelf.

===================