Start cursus Hooggevoeligheid

Wat kan een cursus hooggevoeligheid voor jou betekenen?

Ben je hoog sensitief en zoek je hoe je hiermee om kunt gaan?

Het blijkt dat hooggevoeligemensen sterker geprikkeld worden dan anderen. Dat kan sterk van invloed zijn op je werk, je persoonlijke leven en je relaties. Je wordt dan zo in beslag genomen door alles om je heen dat er vaak weinig ruimte over blijft voor jezelf. De grootste uitdaging is om alles wat je oppikt vervolgens los te laten.

Ben je hoog sensitief en zoek je hoe je hiermee om kunt gaan? Wellicht is deze cursus dan iets voor jou. Hoog sensitiviteit kan een enorme uitdaging zijn in werk, relaties en vriendschappen. We gaan met praktische oefeningen aan de slag en wisselen met elkaar ervaringen uit. Zo ervaar je hoe je meer rust kunt creëren, hoe je je kwaliteiten juist kunt inzetten en wat je kunt doen als iets je toch uit balans gooit.

woensdag van 20.00 – 21.30 uur
18 en 25 jan,1,8,15 en 22 feb, 8 maart 2017
Kosten: € 125,-

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Als je eerst meer informatie wilt, kan je me natuurlijk ook bellen of mailen.